25. 10. 2022 Mládež

Dva odchovanci v TOP16 na BTM

Klub

Wolf a Němec TOP 16

O víkendu 22. - 23. 10. proběhly 2 BTM v Ostravě a Havířově. Za náš klub jeli prověřit svou formu Štěpán Němec, Filip Wolf a Dominik Faltus.

V sobotu se odehrála naše hlavní kategorie - tedy U15. Štěpán i Filip se nejprve probojovali ze skupin mezi nejlepších 32, kde si následně poradili se soupeři ze Zlína a Dobrého. Němec - Dušek (Dobré) 3:1, Wolf - Březina (Zlín) 3:1. Osudným se oběma hráčům stali borci z Ústí nad Ladem. Štěpán Němec nestačil na nasazenou jedničku turnaje Karla Jedličku (0:3) a stejným výsledkem dopadl i zápas Filipa Wolfa proti Tadeášovi Vršovskému. V obou zápasech bylo vidět, že kluci z Ústí jsou stále taktickou vyspělostí i herními dovednostmi jinde. Nicméně postup dvou hráčů mezi nejlepších 16 bereme jako úspěch, na kterém se dá stavět.

V neděli se v Ostravě odehrála kategorie U17, kde Štěpán Němec v kategorii "B" dokráčel mezi nejlepších 16 a byl tak pouhé jedno kolo od postupu do soutěže "A" na příštím turnaji. Filip Wolf nenavázal na sobotní výkony a ve stejné kategorii nepostoupil po dvou prohrách ze skupiny.